Κάντε like και στις σελίδες

   του Studio Lefkatas στο facebook 

    για να ενημερώνεστε άμεσα

    σχετικά με ότι ανεβαίνει στο

    site μας. (Click στα links)

Lefkatas Tv

Θέλουμε το Lefkatas Tv πίσω στους Δέκτες μας

Lefkatas News

Studio Lefkatas

Διαφήμιση

Κάντε click στην φωτογραφία για περισσότερα

 
FAIL (the browser should render some flash content, not this).ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ
PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017
Συντάχθηκε απο τον/την Studio Lefkatas 90,5 FM

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 Κάθε χρόνο ο Δήμος Λευκάδας, ενόψει της θερινής - τουριστικής περιόδου και πριν από αυτή, ανακοινώνει την πρόσληψη ναυαγοσωστών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των παραλιών του νησιού.
Παρά το ενδιαφέρον αντικείμενο και τις αξιοπρεπείς απολαβές σε μια εποχή δημοσιονομικής δυσπραγίας, δυστυχώς διαπιστώνεται κάθε φορά η μη εκδήλωση ενδιαφέροντος από ντόπια στελέχη, είτε διότι δεν έχουν ενημερωθεί, είτε διότι δεν υπάρχει επαρκής αριθμός τους. Συνέπεια αυτών, η μη πλήρωση των προβλεπόμενων θέσεων στις παραλίες, η κατ’ ανάγκη κάλυψη μέσω εταιρειών και το δικαιολογημένα πολλαπλάσιο κόστος για το Δήμο, καθώς προβλέπεται τόσο το κέρδος της εταιρείας, όσο και η διαμονή και η διατροφή των ναυαγοσωστών που έρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους της Λευκάδας που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, να ανταποκριθούν στη σχετική ανακοίνωση πρόσληψης που θα υπάρξει από το Δήμο Λευκάδας και θα δημοσιευτεί.
Επίσης, αντιλαμβανόμενοι την έλλειψη στελεχών ναυαγοσωστών στο νησί και το ενδεχόμενο ενδιαφέρον κάποιων να αποκτήσουν το σχετικό προσόν, προκειμένου να μπορούν να διεκδικήσουν και να καλύψουν τις σχετικές θέσεις των ακτών μας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να καταγράψουμε όσους επιθυμούν να λάβουν την προβλεπόμενη εκπαίδευση. Η εκπαίδευση αυτή που βαρύνει οικονομικά τον ενδιαφερόμενο, δύναται να πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα από πιστοποιημένη εταιρεία, η οποία χορηγεί και την αντίστοιχη βεβαίωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε εκπαίδευση και για κάθε πληροφορία, στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας και συγκεκριμένα στο τηλέφωνο 2645360584.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 


FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Customer Feedback
Feedback Analytics