Διαφήμιση

 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017
Συντάχθηκε απο τον/την Studio Lefkatas 90,5 FM

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

 


ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Λευκάδας χαιρετίζει  και  στηρίζει τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και τα  δίκαια αιτήματά τους.    Όπως και οι αγρότες στήριξαν τους αγώνες των υγειονομικών το προηγούμενο διάστημα, έτσι και εμείς τώρα πρέπει να τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Εξάλλου πολλοί από εμάς προερχόμαστε από αγροτικές οικογένειες και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον τεράστιο αγώνα των πατεράδων μας που εκτεθειμένοι  σε αντίξοες συνθήκες πάλευαν και παλεύουν   με τη φύση και τις αντιαγροτικές πολιτικές της Ε.Ε  και των κυβερνήσεων να θρέψουν τις οικογένειες τους και όλο το λαό. Η αλληλεγγύη μας έρχεται σε συνέχεια των περσινών κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό  όπου κυριάρχησε και πρέπει να δυναμώσει το σύνθημα της κοινωνικής συμμαχίας:

ΕΡΓΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!


Η  ίδια αντιλαϊκή πολιτική που ξεκληρίζει τους αγρότες κτυπάει και τους υγειονομικούς και συνολικά όλους τους εργαζομένους. Για λογαριασμό των μεγάλων αγροτικών καπιταλιστικών εκμεταλλεύσεων και των νέων τσιφλικάδων  , προωθείται η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε, η  οποία οδηγεί τους μικρομεσαίους αγρότες στο ξεκλήρισμα, στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων, κόβονται κρατικές δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία, μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συμμέτοχοι στον αγώνα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών
Η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομαγαζάτορες, οι συνταξιούχοι   έχουν  κάθε συμφέρον και ταξική υποχρέωση να σταθούν πλάι στους αγωνιζόμενους αγρότες, στους αγώνες που γίνονται αυτήν την περίοδο για την απόκρουση των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλονται από τη  συγκυβέρνηση  με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών.
Ο αντίπαλος είναι κοινός και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου.
Το "όλοι για έναν και ένας για όλους" ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα.
ΤΟ Δ.Σ
 

 


 


FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Customer Feedback
Feedback Analytics