Διαφήμιση

 
Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας: Δελτίο Τύπου- κάλεσμα για κινητοποιήσεις και απεργία ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο
PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018
Συντάχθηκε απο τον/την Studio Lefkatas

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα καταθέσει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης. Σε αυτά περιλαμβάνονται η διάταξη για την παρεμπόδιση της απεργίας, καθώς και πλήθος άλλων μέτρων ενάντια σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους. Το επικαιροποιημένο μνημόνιο με τα νέα προαπαιτούμενα οδηγεί σε ένα νέο γύρο επίθεσης στη ζωή της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, καθώς στη διάρκεια των επόμενων μηνών η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει έναν τεράστιο όγκο αντεργατικών μέτρων. Μέτρα που είναι ήδη συμφωνημένα με τους δανειστές, είναι αναγκαία για τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, καθώς και τη μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου, αφού υπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη τους.
Καλούμε τον λευκαδίτικο λαό να δώσει μαχητική απάντηση στη νέα επίθεση που δέχεται στα δικαιώματα του. Να οργανώσει τη μάχη της απεργίας σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε κλάδο, να συμμετέχει μαζικά στις κινητοποιήσεις όταν κατατεθεί για συζήτηση το αντεργατικό πολυνομοσχέδιο στη Βουλή καθώς και στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας την ημέρα ψήφισής του. 
5-1-2018
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 


 


FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Customer Feedback
Feedback Analytics