Διαφήμιση

 
Επίσκεψη Θανάση Καββαδά στον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας - Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα
PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Ιανουάριος 2018
Συντάχθηκε απο τον/την Studio Lefkatas

Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξαν ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς με τον Αντιπεριφεριάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιάς, κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο βουλευτής στο Διοικητήριο Λευκάδας.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χαλικιάς ενημέρωσε τον βουλευτή για μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Περιφέρεια, με ιδιαίτερη έμφαση στην πορεία των έργων που υλοποιούνται στο νησί. Από τη μεριά του ο βουλευτής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την συνεργασία που έχουν έως σήμερα για μείζονα θέματα της Λευκάδας, και ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί, με δεδομένο ότι κοινός παρονομαστής της πολιτικής δράσης και των δύο είναι η επίλυση των προβλημάτων των Λευκαδιτών.

Ο βουλευτής συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Διοικητηρίου Λευκάδας στους οποίους ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δύναμη.

Ο κ. Καββαδάς κατά την επίσκεψή του στο Διοικητήριο Λευκάδας  συνάντησε το Δήμαρχο Μεγανησίου κ. Παύλο Δάγλα, ο οποίος βρέθηκε στην Περιφέρεια για θέματα του Μεγανησίου, όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.


Ο κ. Δάγλας ευχαρίστησε και προσωπικά τον βουλευτή για τις πρόσφατες ενέργειές του για την τοποθέτηση στρατιωτικού ιατρού στο Μεγανήσι, καθώς και για την άμεση ανταπόκριση του βουλευτή σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.


Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 15:25 )
 


 


FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Customer Feedback
Feedback Analytics